LADESTASJON MED TYPE-1 PLUGG, MED 5 METER LADEKABEL

Logg inn for å se din pris
På lager
Varenummer
204.WB11E-T12
WALLBOX WB-E Veggmontert oppladbar WALL STATION. Sammenstilte kopling kabel: 1x TYPE1 (1P + N + T 32 A / 230 V / AC) med kraft 7kw. Stasjoner i økonomisk design, uten sikkerhetsfunksjoner, meter og RFID-kortlesere. Passer til innendørs områder av private garasjer.

PARAMETERE

Nominell spenning [V ~ 50Hz] 230
Nominell strøm [A] 6-32A
IP beskyttelse IP 54
Mekanisk motstand IK08
Driftstemperatur [° C] -25 ° C til + 40 ° C
UV-bestandig materiale JA
Ladekabel med plugg l 1 x TYPE1 (Yazaki) 7kW
Lademode MODE 3 
Materiale Termoplastisk
Angi stasjon for Utendørs og innendørs
Tilkobling en-faset
Ladestyring ved hjelp av PWM i MODE 3 JA
Strømmåler Ekstra utstyr
DC lekkasjestrøm deteksjon NEI
Identifikasjon ved hjelp av RFID Ekstra utstyr
Seriell kommunikasjonsalternativ (RS485) ikke
OCPP kommunikasjonsprotokoll Ekstra utstyr
Låsekontakt med låsing ikke
Ladestyring ved strømbrudd ikke
Display NEI
Identifikasjon av den tilkoblede kabel JA
Monteringsmetode Veggmontering eller stolpe
garanti 5 år
Referansestandard EN61851-1 (2011), EN61439-1 (2011)

MER INFORMASJON

SCAME LIBERA WALLBOX-veggladestasjoner
WB-serien ladestasjoner designet til å  enkle og trygge å bruke hjemme.

Ved installasjon blir stasjonen produsert i følgende områder, med tanke på komfort, service eller økonomi. Økonomisk serie av WALLBOX WB-E oppladbare stasjoner. Stasjonene er fri for sikkerhetsfunksjoner, elmålere og RFID-kortlesere. Neste, den andre WALLBOX WB-L serien. Stasjonene har også en sekundær strømmåler og er fri for sikkerhetsfunksjoner og en RFID-kortleser. Begge disse serien er egnet for innendørs områder av private garasjer. Videre inneholder WALLBOX WB-P ladeplassen alle sikkerhets- og sikkerhetsfunksjonene, men de er uten en måler og en RFID-kortleser. Den nyeste WALLBOX WB-R serien er fullt utstyrt. Stasjonen inneholder alle sikkerhets- og sikkerhetsfunksjoner, inkludert en meter og en RFID-kortleser. De har også forberedelse til RS485 nettverksoperasjon. Stasjoner med låseelementer er egnet for innendørs og utendørs bruk av private rom.

Ladestasjon for elektronisk kontrollLadestyringskort
SCAME-ladestasjonen er utstyrt med et elektronisk kontrollkort som styrer hele ladeprosessen og tilbyr følgende funksjoner. Ladning med PWM-krets, energiforbruksmåling, identifisering av tilkoblede kabler i henhold til resistiv koding, brukeridentifikasjon ved hjelp av tilgangskort (RFID), stasjonsstatuslampe, nettverkstrafikk via RS485 seriekommunikasjon. Disse funksjonene er tilgjengelige i henhold til de spesifikke stasjonsfunksjonene. I tillegg, avhengig av stasjonstypen, kan tilleggsfunksjoner som backup strømforsyning, vippelås, utvidet lys eller skjerm legges til via utvidelsesmodulen.

AC lade modus
Alle disse ladestasjonene bruker en LADER MODE 3 som overholder IEC / EN61851-1. Lade modus 3 rettelser kjøretøyet er koblet til nettverket, vekslende (AC) strøm, der gjennom en særskilt plugg, og styrekretsen inne i stasjonen verifiserer under lading av beskyttelseslederforbindelse mellom kjøretøyet og den stasjon. Denne kontrollen er nødvendig for å sikre sikkerhetsfunksjonene i sikker drift og beskytter mot forekomsten av farlige spenninger som kan skade folk ved utilsiktet kontakt. Dette beskyttelseselementet er vanligvis obligatorisk for kjøretøy med en ladekapasitet over 3 kW og offentlige og private rom som tredjeparter har tilgang til. Denne kommunikasjonsstyringskretsen gir også kommunikasjon mellom ladestasjonen og kjøretøyet.

Monterte kontakter og kontakter til ladestasjoner. 
Ladestasjoner for elektriske kjøretøy med ladetilstand 3 for tilkobling til et AC (AC) nettverk må være utstyrt med spesielle kontakter som overholder IEC / EN61851-1.

I praksis brukes følgende stikkontakter for stasjoner (tilkoblingsalternativ B). 
Stikkontakt TYP2 (Mennekes IEC / EN61851-1) - Stikkontakter for elektriske kjøretøy med en ladekapasitet på mer enn 3 kW. Dette er en standardisert løsning fra EU-kommisjonen. TYPU2 skuffene er mest brukte, så vi anbefaler ladestasjoner av denne typen.  
TYP3C-kontakt (Scame IEC / EN61851-1) - Stikkontakter for elektriske kjøretøy med ladestrøm på over 3 kW. Disse kontaktene brukes i stor grad i Frankrike og Italia. Funksjonelt identisk med TYPE2. 
TYP3A-kontakt (Scame IEC / EN61851-1, CEI 69-6) - Stikkontakter for mindre elektriske kjøretøy med en ladekapasitet på mindre enn 3 kW. Den brukes ofte til elektriske scootere eller elektriske sykler.

Mer Informasjon
Ladekabel Lengde 5 meter
Jordfeilvern inkludert Nei
Maks Ladestrøm 32A
Skriv din omtale
You're reviewing:LADESTASJON MED TYPE-1 PLUGG, MED 5 METER LADEKABEL
INGEN SPØRSMÅL ER STILT
Still et produktspørsmål
Vi svarer så fort vi kan